Ograje

Pri hiši ima ograja prav posebno vlogo, saj omogoča varnost poskrbi pa tudi za izgled objekta. V našem podjetju ograjam posvečamo prav posebno pozornost saj nam izdelava omogoča veliko različnih možnosti. V naši ponudbi prednjačijo ograje iz perorirane pločevine, ki krasijo že kar nekaj objektov v Sloveniji in tujini. V ponudbi imamo tudi varjene ograje, montiramo pa tudi žičnate – panelne ograje. Kot novost v ponudbi pa smo letos dodali tudi ALU ograjne sisteme, ki imajo prav tako moderno zasnovo in izgled. Ograje lahko dopolnimo tudi z dvoriščnimi vrati, ki jih izdelujemo po naročilu in jih lahko povsem prilagodimo ograjam.

Ograje iz perorirane pločevine

Pri ograjah iz perforirane pločevine je naša prednost predvsem v tem, da jih dizajniramo in izdelujemo sami, kar pomeni da jih lahko povsem prilagodimo vašemu terenu. V ponudbi imamo nekaj standarnih vzorcev, ponujamo pa tudi izris po željah naročnika. Vse pločevine so v osnovi cinkane, nato pa jih še prašno lakiramo. Vpnemo jih lahko direktno med stebre, lahko pa se izdelajo tudi okvirji kamor nato vstavimo pločevino. Ograje iz perforirane pločevine odlikuje modern izgled in odpornost na vse vremenske vplive.

Alu ograjni sistemi

Pri ALU ograjnih sistemih je prednost predvsem v obstojnosti, enostavnosti in modernem izgledu. Ograjni sistem pomeni, da ima ograja v naprej pripravljen in skrbno zamišljen profil, ki skrbi da so letve dobro pritrjene na steber ob enem pa lahko s pokrivnimi pokrovi skrijemo praktično vse vijake na ograji. S tem ograja dobi eleganco in moderno zasnovo. V ponudbi imamo več različnih letev, od klasičnih gladkih pa vse do aktualnih Z letev.

Varjene ograje

V našem podjetju že od nekdaj izdelujemo varjene ograje. Tekom časa so se trendi pri izdelavi le teh močno spremenili in zato nam izdelava ograj v lastni delavnici in lasten razvoj omogočata da tem trendom tudi sledimo. Naše ograje so skrbno načrtovane, izdelane z mislijo na podrobnosti in zanovane povsem po željah naročnika. Ograje zaščitimo s postopkom vročega cinkanja in jih nato prašno lakiramo na željeni RAL. Pri varjenih ograjah ponujamo tudi izris.

Panelne ograje

Montiramo različne višine panelnih ograj. V ponudbi imamo 83, 123, 153 in 203cm visoke panelne ograje, ki jih lahko montiramo na obstoječ parapet ali pa jih betoniramo direktno v zemljo. V ponudbi je barva antracit 701 ali zelena 6005. Poleg ponujamo tudi izdelavo vrat po naročilu.


Vas zanima kaj več?

Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca za povpraševanje in pomagali vam bomo do najboljše rešitve.