Nadstreški

Izdelujemo vse vrste kovinskih nadstreškov od preprostih do malo bolj kompleksnih. Naša prednost je, da jih izdelujemo povsem po vaših željah in jih prilagodimo vašim potrebam. Izdelujemo avtomobilske nadstreške, nadstreške teras in nadstreške vdelane v sam objekt.

Ponujamo tudi možnost pol zaprtih nadstreškov z vgrajenim prostorom, ki služi kot drvarnica ali shramba. Pri izdelavi sledimo najnovejšim trendom in dizajnom, uvajamo pa tudi lastne inovacije. Večinoma izdelujemo montažne nadstreške, kjer poizkušamo skriti čim več vijakov in načinov vpetja.

V letu 2020 smo ponudbi dodali tudi nadstreške, kjer je padec strehe skrit znotraj debelejših cevi in ima zato nadstrešek povsem raven izgled v obliki kocke. Naše nadstreške odlikuje predvsem močna jeklena konstrukcija, kritine priznanih proizvajalcev in zaključki, ki dajejo nadstreškom končni izgled, eleganco in modernost. Konstrukcije največkrat zaščitimo s postopkom vročega cinkanja, ki poskrbi za dolgotrajno zaščito in odpornost na vse vremenske vplive. Željeno barvo dosežemo s potopkom prašnega lakiranja, kjer vam je na izbiro široka paleta različnih barv. Konstrukcije lahko tudi mokro barvamo z dvokomponentnimi barvami, epoxy temeljem in poliuretanskim zaključnim premazom, ki prav tako nudi zelo kakovostno zaščito je pa v primerjavi z cinkanjem in prašnim lakiranjem cenejše. Nadstreške ločimo predvsem po kritinah in pri nas imamo v ponudbi:

  • Nadstreške s trapezno pločevinasto kritino (z izolacijo ali brez)
  • Nadstreške prekrite s polikarbonatno kritino
  • Nadstreške s steklom

Nadstreški s trapezno kritino z izolacijo nudijo močno zaščito pred vremenskimi vplivi, prav tako pa zadržujejo toploto.Ponavadi jih uporabljamo za zaščito avtomobilov, drvarnic, lop. V kolikor pa želite imeti svetlobo pod nadstreškom kot recimo na terasi, pa se stranke ponavadi odločajo za polikarbonatno ali stekleno kritino. Te omogočajo še vedno zelo dobro zaščito po drugi strani pa omogočajo prijetno bivanje pod nadtreškom. ZA končni izgled ndstreškov ponujamo tudi krovsko kleparska dela (obrobe, žlebovi), ki dodajo končni izgled in funkcionalnost.


Vas zanima kaj več?

Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca za povpraševanje in pomagali vam bomo do najboljše rešitve.